Återförsäljare för Mobile Living

I den gamla sångtexten ””Man ska ha husvagn”” av Galenskaparna är drömmen om ett mobilt liv, utan krav och måsten, central. Mobile Living är återförsäljare av flera aktörer som finns på marknaden idag och där de olika utföranden passar för olika ändamål och olika typer av semesterfirare. Företaget Mobile Living gör en nystart och kommer arbeta med agenturerna för Polar, Solifer, Bürstner, Niesmann-Bischoff som återförsäljare av deras husbilar och husvagnar. Idén är att samla flera stora aktörer och tillverkare på ett ställe för att underlätta för kunden i samband med husbilsköpet. Huvudkontoret ligger i Vadstena vid sjön Vättern och härifrån arbetar de med filialerna i Norge och Finland.

Som återförsäljare till några av branschens största märken erbjuder Mobile Living även tillbehör och har ett av marknadens största reservdelslager. Att investera i en husbil betyder för många frihet och en möjlighet att ta semesterdagarna som de kommer. Inför köpet är det viktigt att tänka igenom hur många ni är som ska rymmas, hur långt bilen ska kunna ta er och vilka funktioner som ska finnas. Har du en tydlig bild är det större chans att ditt köp blir lyckat. Se till att provköra olika modeller för att veta vad du köper. En bra säljare kan kunna ge relevanta råd.

Återförsäljare av husbilar har många fynd

En seriös återförsäljare vinner i längden

Se till att köpa husbilen av en seriös återförsäljare som lämnar garanti om något skulle vara fel på bilen. Hos en del mindre aktörer kan du tvingas betala skatt om fordonet är importerat från exempelvis Tyskland. Det kan bli en dyr affär för dig som köpare. Det är viktigt att husbilen har en fukthetsgaranti. Din bil ska vara tät och ingen fukt ska kunna tränga in i fordonet. Kolla även vilken typ av isolering som husbilen har, de flesta modeller är anpassade för ett kallt vinterklimat, men det finns de som inte är det. Köper du en husbil genom Mobile Living får du hjälp och slipper oroa dig för fallgropar.