Varumärken för Mobile Living

Är du en stor campingfantast som älskar att vara på språng? Då har du hittat rätt, i Mobile Living Group ingår kända varumärken som bland annat Polar, Sveriges mest sålda husvagn. Vi erbjuder även Solifer, ett av Nordens mest uppskattade och sålda husvagnsmärken och vi har ett bra sortiment av diverse husbilar, husvagnar och pålitliga varumärken till bra priser. Alla våra fordon håller hög standard, kvalitet och du kan på några minuter ta del av ett bra utbud av reservdelar och tillbehör. Med ca 120 återförsäljare spridda över hela Skandinavien är det bara en tidsfråga innan du funnit det du är ute efter.

Varför inte ta en närmare titt på bland annat Bürstner, en av Europas ledande tillverkare av allt som har med husvagnar och husbilar att göra. Deras namn är starkt förknippat med kvalitet och det lever verkligen efter sitt motto: ”Komfort utan gränser”. Om du vill ta del av varumärken som inte bara använder sig av den senaste tekniken utan även tänker på design och sina kunders välbefinnande är Bürstner ett givet val. Botanisera bland deras många olika alternativ och välj mellan mindre och kompakta husbilar eller jumbo-varianter som ger gott med plats för hela familjen och även har ett uppvärmt dubbelgolv.

Olika varumärken till olika behov

Vet du redan med dig vad du kommer använda din nya husbil till, eller är du intresserad av veta mer inför ett kommande köp? Våra kvalitativa samarbeten och varumärken är pålitliga och passar olika typer av behov. Vi erbjuder både hel- och halvintegrerade varianter i olika prisklasser. Välj mellan mer exklusiva varianter som ger hela familjen en femstjärnig upplevelse när ni rullar ut på vägarna. Oavsett om du väljer en budgetvariant eller de exklusiva modellerna kommer du komfort som räcker hela vägen. Låt Mobile Living Group vara del av din framtida semester och låt oss stå för alla detaljer. God tur!

Varumärken inom Mobile Living Group